"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Κατάληψη της Δ.Ε.Η. Ναυπλίου απο ομάδα τζαμπατζήδων

Κατάληψη και διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υποκατάστημα της Δ.Ε.Η Ναυπλίου απο ομάδα κουμουνιστοσυμμοριτών, εθνοπροδοτών και υπερτριχοφυών νέων με τη πρόφαση των υψηλών τιμολογίων ρεύματος και με αίτημα να καταργηθεί- άκουσον, άκουσον- ο φόρος ακίνητης περιουσίας μέσω των τιμολογίων που αποσκοπεί, όπως είναι σε όλους μας γνωστό, στη σωτηρία της πατρίδος. Οι θρασύτατοι νέοι με τη συνοδεία βουλευτή  γνωστής αντεθνικής  παράταξης δήλωσαν στους τηλεοπτικούς φακούς πως προτίθενται να μην αφήσουν τα νοικοκυριά της περιοχής χωρίς ρεύμα λόγω ανικανότητας των ιδιοκτητών τους να πληρώσουν και απείλησαν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. 


Εμείς απο τη πλευρά μας, οι γνήσιοι πατριώτες και ιθαγενείς της πόλης, έχουμε να πούμε σε αυτές τις μειονωτικές ομάδες τζαμπατζήδων και σε αυτούς που τις στηρίζουν πως δεν έχουμε ανάγκη καμιάς υποστηρίξεως. Πως τα οικονομικά μας είναι εξαιρετικά. Πως οι δουλειές μας συνεχώς και αυξάνονται. Και πως δεν γουστάρουμε μέσα στη καρδιά της τουριστικής περιόδου να γίνονται καταλήψεις, απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλα συναφή πλήττοντας τη βαριά βιομηχανία της χώρας που είναι ο τουρισμός( το τελευταίο το ξεσήκωσα απο τη "Καθημερινή"). Εμείς άλλωστε, είμασταν πάντα με το σύστημα. Και το σύστημα φρόντιζε για εμάς.
Και τέλος, οφείλουμε όλοι να διαμαρτυρηθούμε προς τις κατασταλτικές δυνάμεις του τόπου που επιτρέπουν τέτοια φαινόμενα αμαυρώνοντας τη νομοταγή φήμη μας. Μα πού είναι επιτέλους το κράτος; Πού είναι η αστυνομία; Ή έστω το παρακράτος βρε αδερφέ; Χάθηκε η Χρυσή Αυγή να περάσει μια βολτίτσα απο εκεί; Θα σας μαλώσω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου