"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Μεγάλη δωρεά απο την Εκκλησία

Μεγάλη δωρεά απο την Εκκλησία της περιοχής και συγκεκριμένα απο τους ιερούς ναούς της Αγίας Τριάδας Μιδέας και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αργολικού προς το Πυροσβεστικό Σώμα Ναυπλίου. Η ναοί προσέφεραν 60 ολόκληρες εξάδες πόσιμου νερού πληρώνοντας λιανικής το αστρονομικό ποσό των 75 ευρώ περίπου.


Κατόπιν αυτής της μεγαλειώδους κίνησης οι δήθεν προοδευτικές φωνές περί διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους όπως και της φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας σιώπησαν μιά για πάντα και η εκκλησία είναι πλέον ανενόχλητη να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο.
Επόμενη κίνηση της φημολογείται πως είναι η δωρεά 200 ολόκληρων μποτίλιων γάλα στα δημοτικά σχολεία της περιοχής με την έναρξη της σχολικής περιόδου το Σεπτέμβριο. Το κόστος μιας τέτοιας δωρεάς ανέρχεται στο ασύλληπτο νούμερο των 250-300 ευρώ, ποσό που πρόκειται να καλύψει απο την αύξηση των πελατών της τις μέρες του δεκαπενταύγουστου στις κατα τόπους Παναγίες που εορτάζουν.

2 σχόλια:

  1. Τα νερά μαλλον τα ειχαν κανει αλλοι δωρεα στην εκκλησια και δεν ειχαν τι να τα κανουν. Οσο αφορα στα γαλατα ( απο δωρεα και αυτα) αν δεν τα πουλησουν οπουδηποτε μεχρι τελος Αυγουστου θα γινουν "δωρεα" και αυτα. Αλλωστε ληγουν, αλλιως θα τα επιναν.
    Ερωτηση: Το σοκολατουχο γαλα εξασφαλιζει καλυτερη θεση στον Παραδεισο σε σχεση με το απλο? Γιατι εχω κατι milco στο ψυγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε...τρέξε να τα προσφέρεις στη εκκλησία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή