"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το τρελό πάρτυ της Κυριακής

Kύμα ασταμάτητου ενθουσιασμού έχει κατακλύσει από χθές τη πόλη του Ναυπλίου ύστερα από την ανακοίνωση του προγράμματος εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη των εθνικών μας ευεργετών τη Κυριακή 30 του Σεπτέμβρη. Το πάρτυ αναμένεται ξέφρενο, οι εκδηλώσεις ποικίλλες και για κάθε γούστο με αποτέλεσμα όλη η πόλη να συζητά για το θέμα και να περιμένει με αγωνία τη μέρα του μεγάλου γλεντιού.

ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης

Το πάρτυ ξεκινάει από το πρωί όπου στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου θα τελεστεί λειτουργία εις μνήμην όλων των μεγάλων ελλήνων και ηρώων της χώρας γύρω στις 11. Η λειτουργία θα παρέχει άρτο και θεία κοινωνία, η είσοδος για το κοινό που θα κατακλύσει το χώρο είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει ομιλία επι του θέματος από τον εκπαιδευτικό κύριο Μπουμπάρη Νικόλαο.

Οι εκδηλώσεις όμως έχουν και συνέχεια. Λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία θα πραγματοποιηθεί στην οδό 25ης Μαρτίου, μπροστά στο μνημείο των Πεσόντων Ηρώων κατάθεση στεφάνου από τον εύσωμο σοσιαλιστή και αντιπεριφερειάρχη αργολίδας κύριο Χειβιδόπουλο και από τον Ανώτερο Διευθυντή της Φρουράς Ναυπλίου. Οι Ναυπλιώτες και όχι μόνο μπορούν να φέρουν τα παιδιά τους για να χαζέψουν τη μεγαλειώδη στρατιωτική παράταξη και την απόδοση τιμών από τον ελληνικό στρατό και για όσους φοβούνται τυχόν παρεκτροπές λόγω της εντάσεως και του κεφιού της γιορτής το πρόγραμμα διαβεβαιώνει πως θα παρευρίσκεται στο χώρο και τμήμα της αστυνομικής διευθύνσεως της πόλης για τη τήρηση της τάξης. Επίσης επίτιμοι καλεσμένοι της γιορτής είναι πλήθος κρατικών λειτουργών, φορέων, προέδρων επαγγελματικών οργανώσεων και άλλων celebrities του νομού και δεν αποκλείεται το μοίρασμα αυτογράφων στο ογκώδες πλήθος και κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες σε λίγους τυχερούς.

Δεν γίνεται σαφές από το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε και γεννιούνται φυσιολογικώς ερωτήματα σχετικά με τη  παρουσία της φιλαρμονικής μπάντας της πόλης. Θεωρώ πως πρόκειται για παράλειψη των διοργανωτών καθώς δεν νοείται καμία σύχρονη «Πρέβεζα» και ειδικά ημέρα Κυριακή να μην έχει τη μπάντα της.

Έπειτα οι αυτόχθονες ιθαγενείς θα μπορούν να μεταβούν στο ανακαινισμένο παρκάκι του ΟΣΕ, να ταίσουν τις μικρές πάπιες, να πλατσουρίσουν στα ήσυχα νερά της λιμνούλας και να συνέλθουν από το overdose διασκέδασης και το αναμενόμενο hangover.

4 σχόλια:

  1. Έχω σοκαριστεί τόσο από το ιβέντ και το φώτο, που δε νομίζω ότι μπορώ να σχολιάσω περαίτέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=XWfNGXbTPQ0

    o βασικός λόγος του κολλήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή