"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Αόρατα και σκοτεινά κέντρα εξουσίας

Αόρατα και σκοτεινά κέντρα εξουσίας, κατα κύριο λόγο Αθηναικά και Αργείτικα, που επιθυμούν να καταστρέψουν την ωραία εικόνα της πόλης μας και να την αποψιλώσουν απο βασικές υπηρεσίες, όπως λέει και ο Ιζνογκούντ- αιώνια υπόψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Γραμματικόπουλος, μάζεψαν μαύρα σύννεφα στη περιοχή της Καραθώνας, έριξαν καντάρια νερό και συνέλεξαν τόνους μαύρης λάσπης ρίχνοντας την στα καταστήματα της περιοχής, δημιουργώντας ανυπολόγιστες καταστροφές, οικονομικές και αισθητικές.
 
μαύρη τρύπα έτοιμη να ρουφήξει ανίδεο Ι.Χ.
 
Τα ίδια σκοτεινά κέντρα εξουσίας προκάλεσαν τη δημιουργία μιάς τάφρου στην άκρη του δρόμου που στόχο έχει να ρουφήξει στα σωθικά της όλη τη πόλη του Ναυπλίου και τους αυτόχθονες ιθαγενείς της. Φημολογείται πως χρησιμοποίησαν για το σκοπό τους υψηλή νανοτεχνολογία πάνω σε πειράματα στις μαύρες τρύπες του σύμπαντος.
Τα αμείλικτα κέντρα εξουσίας όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Εκμεταλλευόμενοι τη καταιγίδα που ξέσπασε τη Τετάρτη, με περίσσιο θράσος έγειραν εξεπίτηδες τα δέντρα του πάρκου της ενδεκάτης, καθιστώντας τα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Ως αποτέλεσμα αυτών είχαμε τη χθεσινή κοπή των επικίνδυνων δέντρων και τη μετατροπή της περιοχής σε καραφλό τοπίο.
 
 
Μετά απο αυτή την άσχημη τροπή των πραγμάτων, όλοι μας ευκόλως αντιλαμβανόμαστε πως στη περιοχή μας δεν έχει ξεκινήσει μόνο ένα σατανικό σχέδιο αποψίλωσης αλλά ένα ολοκληρωμένο, οργανωμένο, σκοτεινό και μοχθηρό σχέδιο κοτζάμ αποξύλωσης.
Ιζνογκούντ, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!
 
 
Υ.Γ περί Ιζνογκούντ και θεωρίας αποψίλωσης, που είναι πολύ γαμάτη λέξη, μπορείτε να ενημερωθείτε στο κείμενο του Παλαμπουρτζίου της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου

2 σχόλια:

  1. Τα έκοψαν τα δεντράκια;
    Κρίμα...

    (γαμώ την παναγία τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ για τα δεντράκια ανησύχησα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή