"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

παναπλιώτικος διαγωνισμός


Έχεις αυλή αλλά δεν έχεις λεφτά για να την επιστρώσεις με πλακάκια; Έχεις περιβολάκι και δεν βρίσκεις πλακάκια για να δημιουργήσεις πέρασμα ανάμεσα στις λάσπες και τα χώματα; Έχεις δωμάτιο ή σπίτι που παραμένει εδώ και χρόνια με τσιμεντένιο πάτωμα γιατί δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το καλωπίσεις;

Μην αγχώνεσαι και μην απελπίζεσαι!

Ο δήμος Ναυπλίου βρίσκεται εδώ για σένα, πάντα κοντά στο πολίτη και στα καθημερινά του προβλήματα.

Ένας, δύο ή τρείς υπερτυχεροί θα κερδίσουν από σήμερα, αν προλάβουν, δωρεάν πλακάκια για επίστρωση εξωτερικών ή άμα λάχει εσωτερικών χώρων.

Στη παραλία Ναυπλίου λοιπόν, ακριβώς μετά το Ακταίον, στο χώρο της βολταδούρας αλλά από τη μέσα πλευρά, του Αμφιτρύωνα (όποιος δεν κατάλαβε δεν είναι αυτόχθων και δεν μας ενδιαφέρει), εδώ και χρόνια οι ποδηλάτες και οι πεζοί παρατηρούν ένα-ένα τα πλακάκια να ξεμπασκώνονται με αποτέλεσμα μόλις χθές να διαπιστώσω κατόπιν μιας ποδηλατικής αποδράσεως, πως τα περισσότερα πλέον από δαύτα είναι ξεκολλημένα από το έδαφος, δημιουργώντας ένα ασταθές και ετοιμόροπο  παζλ εδάφους εδάφους. Προσωπικά τα υπολογίζω τα ξεμπασκωμένα πάνω από 40. Μπορεί και περισσότερα.

Οπότε όποιος τυχερός ή τυχερή θελήσουν να επενδύσουν τον χώρο τους με καλαίσθητα, αναπλιώτικα  και παραλίσια πλακάκια δεν έχει παρά να μεταφερθεί τις μεταμεσονύχτιες κυρίως ώρες στο χώρο της παραλίας Ναυπλίου και με ένα απλό μαχαιράκι να ξηλώσει άνετα τον αριθμό πλακακίων που του αναλογούν. Απαραίτητη κρίνεται και η χρησιμοποίηση κάποιου μεταφορικού μέσου διότι τα πλακάκια διαθέτουν κάποιο βάρος. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που στέκουν ακόμη στη θέση τους.

                                         έλα το καλό πλακάκι λέμε.....


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο μέιλ του μπλογκ ή στα σχόλια από κάτω για να διαμοιραστεί η ποσότητα των πλακακίων ακριβοδίκαια σε όλους τους ενδιαφερομένους  καθότι και το μπλογκ και ο δήμος της πόλεως υποστηρίζουν το καθεστώς της δικτυακής αμεσοδημοκρατίας και ισότητας.

Δυστυχώς, η προσφορά για να έχει αξία δεν μπορεί να μοιραστεί σε περισσότερα από 3 άτομα. Οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν.

Οι τρείς πρώτοι κερδίζουν!!!

 
Ήταν μια ευγενική χορηγία του δήμου Ναυπλίου

5 σχόλια:

 1. Προλαβαίνω; Έχω ένα πανωσηκωματάκι και βρέθηκα στη μαύρη ανάγκη, μετά συγχωρήσεως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι εγώ! Τώρα τελειώσαμε με τα μπετά στην πισίνα και αυτό το γκριζάκι είναι όνειρο! Θα τα βάλω στο ντεκ, γύρω-γύρω (δίπλα απ' το τζακούζι, δεξιά απ' το μπαρμπεκιού)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οι δύο κλείσανε....πάμε ο τελευταίος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε, ψτ! Εσύ δεν παίζεις! :-P

   (και βγάλε αυτό το ρομπότ)

   Διαγραφή
 4. Κάνουτε ντελίβιρι και στα εξωτερικά? όχι άμα είναι να πάρω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή