"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Αλλόθρησκοι Ρουφιάνοι, σας γαμάν Ναπολιτάνοι

Κωλοβάζελοι, κωλόγαυροι, κωλοχανούμια, βρωμομπαόκια και σκατοσκούληκα της πόλης του Ναυπλίου, γειά σας. Χθές το βράδυ στις 9 η ώρα, στο Εθνικό Στάδιο της πόλης πραγματοποιήθηκε συνέλευση για το μέλλον της τοπικής μας ομάδας με πρωτοβουλία της Λέσχης Φιλάθλων Πανναυπλιακού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ελάχιστοι βρέθηκαν στη συνέλευση, οι γνωστοί γραφικοί της πόλης που ενισχύουν με τα λεφτά τους και το εισιτήριο τους κάθε δεύτερη Κυριακή την ομάδα της πόλης.

Και αυτό συμβαίνει, καλοί μου ποδοσφαιρόφιλοι αυτόχθονες ιθαγενείς, γιατί η μεγαλύτερη μερίδα του φίλαθλου και οπαδικού κόσμου της πόλης είναι κωλόβλαχοι και κομπλεξικοί. Και εξηγούμαι.

Οι κάτοικοι της πόλης, όσοι ασχολούνται με τη μπάλα και τον αθλητισμό γενικά, προτιμούν να σκάσουν κάθε Κυριακή τα ωραία τους λεφτάκια για να μεταβούν στην Αθήνα ή σε κάποια επαρχία για να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν ομάδες απο άλλες πόλεις, όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και άλλες. Προτιμούν δηλαδή να δώσουν τα λεφτάκια τους σε μεγαλοεπιχειρηματίες απατεώνες, παράνομους στοιχηματανθρώπους, πουλημένα πρωταθλήματα, ντοπαρισμένους και εκατομυριούχους αθλητές παρά να δώσουν ένα ελάχιστο αντίτιμο για την τοπική τους ομάδα και τη νέα γενιά αθλητών της πόλης τους.  
 

Όσοι δεν το κάνουν, δεν μεταβαίνουν δηλαδή σε άλλη πόλη για να παρακολουθήσουν την όποια ιστορική τους ομάδα, που καμία σχέση δεν έχει με τα βιώματα και τη ζωή τους, κλείνουν απο νωρίς τραπέζι σε καφέ της πόλης για να παρακολουθήσουν τα μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής, πληρώνοντας φυσικά πολλαπλάσια σε καφέδες, πίτσες και τα συναφή σε σχέση με τη τιμή του εισιτηρίου ενός αγώνα της τοπικής τους ομάδας. Όσοι δεν κάνουν ούτε αυτό, είναι αυτοί που έχουν βάλλει συνδρομητική τηλεόραση σπίτι τους και αγνοούν ό,τιδήποτε συμβαίνει έξω απο τους 4 τοίχους τους.

Ο μόνος λόγος και η μοναδική αιτία που μπορεί να συμβαίνει αυτό το φαινόμενο είναι φυσικά ο κομπλεξισμός και η κωλοβλαχιά των αυτόχθονων ιθαγενών. Είναι το σύνδρομο του αρχοντοχωριάτη που θέλει να συνδέει τα βιώματα και τις προτιμήσεις του με μεγάλες αστικές ιστορίες, ιδεολογίες ξένες με τη ζωή του και να νιώσει φυσικά το αίσθημα του πρωταθλητή και του κορυφαίου μέσα στη ξεχασμένη απο το Θεό επαρχία του.

Και όποιος υποστηρίξει πως παρακολουθεί τις μεγάλες ομάδες για να βλέπει και μεγάλη μπάλα και όχι τοπικό ερασιτεχνισμό ας δέσει ένα βράχο στο λαιμό του και να παέι να φουντάρει μόνος του στο λιμάνι της πόλης. Ο γελοίος.

 

Γαμιέται ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος.

Γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς.

Γαμιέται η ΑΕΚ και η Τουρκία.

 

Αλλόθρησκοι  Ρουφιάνοι, σας γαμάν Ναπολιτάνοι

 

(αφιερωμένο στο παππού μου, άρρωστο Πανναυπλιακάκια)

3 σχόλια:

  1. Σσσσσσσ, μην ξυπνάς τις μπαλαδόφατσες της πόλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. axaxaxaxaxaxaxaxaxxa....αμ σιγά μην το κάνω. τον πόνο μου λέω. ξεκουνάνε; δεν ξεκουνάνε.

      Διαγραφή