"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

"OXI" ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Φίλοι Ναυπλιώτες, αυτόχθονες ιθαγενείς, σήμερα, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7μιση το απόγεμα, το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος πραγματοποιεί συγκέντρωση στη Πλατεία Καποδίστρια, στο λεγόμενο Πάρκο της πόλης. Οπότε αν τυχόν έχετε κάποια απογεματινή δουλειά στη παλιά πόλη, φροντίστε να την έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον μέχρι τις 7 καθώς θα αντιμετωπίσετε φοβερή κυκλοφοριακή και πληθυσμιακή συμφόρηση.

Εκατοντάδες, για να μη πω χιλιάδες, κόσμου πρόκειται να κατακλύσουν την πλατεία και τους γύρω χώρους, καθώς είναι πασίγνωστη σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, η λατρεία των ντόπιων πολιτών στα σύμβολα του σφυροδρέπανου, στη εικόνα του Στάλιν και την ιδέα της παλλαικής, κουμουνιστικής εξέγερσης.

Αν επιθυμείτε πάντως να συμμετέχετε στη μεγαλειώδη εκδήλωση της πόλης, που πιθανώς να αποτελέσει τον πυρήνα και τη σπίθα εξεγέρσεων και εκδηλώσεων κουμουνιστικής λατρείας και σε άλλα μέρη της χώρας, μπορείτε ασφαλώς να το πράξετε. Οι κάτοχοι της μοναδικής κουμουνιστικής αλήθειας, σύντροφοι κουκουέδες, ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί όπως πάντα, θα σας υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες. Μπορεί τους υπολοίπους που θα γυροφέρνουνε στους δίπλα χώρους να τους κοιτάνε με ένα βλέμμα θα λέγαμε ανωτερότητας, σνομπισμού και ειρωνείας, αλλά εσάς, άπαξ και εισχωρήσετε στις μεγάλες κουμουνιστικές και επίκαιρες αλήθειες που μόνο αυτοί γνωρίζουν, θα σας προστατέψουν απο όλους τους υπολοίπους μιαρούς και θα σας φιλοξενούν για πάντα στην ασφαλή φωλίτσα της πάλαι ποτέ κραταιάς, μαμάς Mόσχας.

Καλή διασκέδαση σε όλους.

4 σχόλια:

 1. Ωπα...τελείωσε ο εκλογικός απολογισμός, που κατέδειξε την ανωριμότητα των λαϊκών μαζών να ενστερνιστούν τον κομμουνιστικό ουμανισμό; (Μάνα γιατί με έκανες ηλίθιο και ψηφίζω λάθος;)

  Εφοδιασμένοι με ψεκαστήρες γεμάτους φλιτ, οι σύντροφοι θα απομακρύνουν τα διερχόμενα μιάσματα που θα εισέρχονται εντός της περιμετρικής ζώνης ασφαλείας (2,37 μέτρα ή 1,02 βήματα του γίγαντα συντρόφου Στάλιν - ο λόγος για αυτή την ακρίβεια στην μέτρηση της ζώνης πάει πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο 1917 - το αναφέρω για τους ανιστόρητους. Διαβάστε κανένα σοβαρό βιβλίο ρε τούβλα).

  Επίδοξοι "εισοδιστές" και πράκτορες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα εκπέμπουν με καθρεφτάκια σήματα μορς από τις απέναντι ταράτσες με πλήρη παραλλαγή μήπως τυχόν και προσεταιριστούν κάποιον από το οργανωμένο μέγα πλήθος (εις μάτην βεβαίως). Συμβουλή προς τους συναγωνιστές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ: μην κουβαλάτε μαζί σας μαλοξ στο Ναύπλιο - δεν συντρέχει λόγος - μην το παραγ...με.

  Σίγουροι για τον εαυτό τους και γελώντας με όλα αυτά, μετά το πέρας της συγκέντρωσης οι σύντροφοι θα απολαύσουν τσίπουρο και μεζέ σε ταβερνείο έτερου συντρόφου με αγωνιστικές ιαχές και αλληλοκεράσματα. Εννοείται ότι αμύητοι παριστάμενοι δεν θα είναι καθόλου ευπρόσδεκτοι, ενώ στην περίπτωση παρουσίας επικίνδυνου αριθμού χαϊβανιών, οι συζητήσεις θα διεξαχθούν χαμηλοφώνως και σε κώδικα (μπριφ, μπραφ, μπρουφ, φσσστ, μπουμ).

  Κουφ... Τόμσεν, θα ιδρώσει η κωλ...δα σου σήμερα.

  Υ.Γ. Μην μου απαντήσει σύντροφος με κανένα βαρύ ανάγνωσμα γιατί έχω φασολάδα σήμερα και είναι βαριά για το στομάχι. Το λέω αυτό διότι ως γνωστόν το χιούμορ πάντα υπήρχε σε υπρεπάρκεια στο κόμμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σας βλέπω λίγο αντικουμουνιστές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή