"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Aλεξέι Μητροπουλένκο


Ο μεγάλος διεκδικητής των εργασιακών μας δικαιωμάτων, ο νέος ρομπέν των δασών,  ο επιτυχημένος αγωνιστής του λαού με τις τόσες λαμπρές νίκες στο ενεργητικό του, ο τηλεσελέμπριτι των πολιτικών παραθύρων του κυρίου Αυτιά, αγαπημένου δημοσιογράφου της ώριμης και υπεύθυνης ηλικίας της χώρας, σύντροφος κύριος Αλεξέι Μητροπουλένκο, έρχεται τη Δευτέρα, στις 26 του μήνα στη πόλη μας, και μέσα στο ναό της συνδικαλιστικής πάλης, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, θα εξηγήσει στους αυτόχθονες ιθαγενείς τις αρνητικές συνέπειες του Μνημονίου νούμερο 3 που δεν έπρεπε να ψηφιστεί αλλά αφού ψηφίστηκε, ας κάνουμε μια ομιλία.
 

Απο τα σοβιέτ των Αθηνών, ο σύντροφος Αλεξέι έχει ετοιμάσει έναν λόγο απλό και κατανοητό με σκοπό να κατανοήσουμε όλοι οι αυτόχθονες ιθαγενείς, αυτό που δεν έχουμε ακόμη καταλάβει, δηλαδή την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που μας περιβάλλει. Είναι γεγονός πως ζούσαμε στον κόσμο μας τον τελευταίο καιρό ως Ναυπλιώτες, κρίση ακούγαμε και κρίση δεν βλέπαμε, ζούσαμε μέσα στην άγνοια μας αλλά πάλι καλά που κατεβαίνει ο σύντροφος απο τας Αθήνας για να μας διαφωτίσει και να μας εξηγήσει πόσα και ποιά εργασιακά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα έχουμε ήδη χάσει.

Κοινωνική υπηρεσία υψίστης σημασίας.

Μετά των πέρας της ομιλίας, ο σύντροφος Αλεξέι θα επισκεφτεί με πλήθος αυτοχθόνων επιφανών,  τους πασίγνωστους καταράκτες της παλιάς πόλης.
 
video

 

 

9 σχόλια:

 1. Τουτο το φυσιοδίφικο βιντεο λαογραφικο εργο τεχνης απο ποια οδο κ ποια χρονια ειναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. είναι απο την εφετινη νεροποντή....που οδήγησε τον δήμαρχο να βγεί όξω και να φωτογραφηθεί...περιοχή είναι βραχατέικα.

   Διαγραφή
 2. Πολύ καλή διαδρομή για κανόε καγιάκ, με βαθμό δυσκολίας ; τουλάχιστο 5 !!!
  Ποιος τη τύχη μας εμείς και το Μονακό με την F1…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ευκαιρία για ανάπτυξη και επενδύσεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο σύντροφος δεν είναι στο μεγάλο κόμμα αριστερά των αριστερών Σύριζα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. όχι και αριστερά των αριστερών...ένας αγνός αγωνιστής της δημοκρατίας είναι.

   Διαγραφή
 5. Άσχετο
  Αρχίζω να πιστεύω ότι την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου του Άργους για το ταξίδι στην Αμερική την συνέταξε ο ΠΑΛΑΜΠΟΥΡΤΖΙΣ.
  Αν δεν το πιστεύετε διαβάστε την ανακοίνωση στο http://www.argolikeseidiseis.blogspot.gr/2012/11/1000.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φίλε αποκαλύφθηκα...είμαι φιλοκαμποσικός...

   Διαγραφή
  2. Σκουπίζω τα δάκρυά μου...

   Διαγραφή