"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Προσωπική επιστολή στο δήμαρχο Kωστούρο

Κύριε Δήμαρχε της πόλεως του Αναπλιού. Επειδής έχουμε γνωριστεί προσωπικά, γνωρίζετε πως τρέφω βαθιά συμπάθεια για τις ικανότητές σας και κυρίως για την τρομερή σας ευστοχία στα σουτ τριών πόντων. Οπότε, αν και υποστηρίζω πορωμένα ως γνωστόν στις επόμενες εκλογές τον κύριο Ιζνογκούντ, θα μου επιτρέψετε να σας κάνω στο όνομα του πικ εν ρολ μια μικρή παρατήρηση.
Τυχαίνει να διαμένω στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τη καινούρια μεγάλη οδό της πόλης, κάθετη της οδού Άργους. Είναι η κομβική  οδός που συνδέει την Άργους με την Ασκληπιού.

Αλλά κύριε δήμαρχε, δυστυχώς δεν την συνδέει. Εδώ και κάμποσο καιρό, η έξοδος και η είσοδος απο την πλευρά της Ασκληπιού είναι κλεισμένη απο συρμάτινα οδοφράγματα. Παλιότερα, που δεν έμενα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, σαν κλασικός αυτόχθων κωλοπλένης, αδιαφορούσα για τη περαίωση του έργου.
Τώρα όμως μένω κύριε δήμαρχε. Και μου είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να βλέπω έναν δρόμο σχεδόν έτοιμο, να μη μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και να αναγκάζομαι και εγώ και οι αγαπημένοι μου γειτόνοι να κάνουμε ολόκληρο κύκλο( είτε απο τη πλευρά του στρατοπέδου είτε απο τη στροφή του Κύκνου) για να βρεθούμε σπίτι μας.
Ο δρόμος φαίνεται έτοιμος κύριε δήμαρχε. Φαίνεται έτοιμος εδώ και καιρό. Μόνο τα συρμάτινα οδοφράγματα βγάλτε. Γιατί ώρες ώρες, απο τη τσαντίλα μας, θα πάμε να τα βγάλουμε μόνοι μας.
Σας ευχαριστώ.


Άρθρο στην ιστοσελίδα argonafplia.gr στις 22/9/2010

H Χαριλάου ΤΡΙΚΟΥΠΗ ανάσα ζωής για το κυκλοφοριακό στο Ναύπλιο
το γιοφύρι του Ναυπλίου συνεχίζεται...

Φαίνεται ότι το έργο της διάνοιξης της Χαριλάου Τρικούπη τελειώνει πλέον οριστικά. Το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας του Ναυπλίου βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του. Η ανάγκη τοποθέτησης σήμανσης καθυστέρησε το έργο λένε οι αρμόδιοι. Σε προεκλογική περίοδο λένε οι δημότες.
Όπως και να έχει όμως, η ολοκλήρωση ενός ζωτικού έργου για το Ναύπλιο είναι σημαντική. Αναμένεται να διευκολύνει την κυκλοφορία και συνεπώς είναι ανάσα ζωής για μια επιβαρυμένη κυκλοφοριακά πόλη. Η νέα οδός ενώνοντας τις δύο εξόδους του Ναυπλίου αποσυμπιέζει την γνωστή Ενδεκάτη και οδηγεί διερχόμενους σε περιφερειακή κίνηση.

Αυτή τη στιγμή, κατασκευάζεται και η νησίδα επί της οδού Ασκληπιού, η οποία θα διευκολύνει την είσοδο και έξοδο των οχημάτων από και προς την οδό Χαριλάου Τρικούπη. Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες αμμοχαλικόστρωσης προκειμένου να ασφαλτοστρωθεί και το τελευταίο τμήμα της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Οι εργασίες που απομένουν, έτσι ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία η παρακαμπτήριος αυτή οδός είναι η τοποθέτηση των στύλων φωτισμού και οι πινακίδες σήμανσης. 

47 σχόλια:

 1. Ο δρόμος (δρόμος τώρα, 200 μέτρα είναι και βάζω και πολλά, μη πω 100) τελειώνει εδώ και πολύ καιρό. Πάρα πολύ καιρό. Πάρα πάρα πάρα πολύ καιρό. Από τις εκλογές του 2002 ήταν η προμετωπίδα όλων των παρατάξεων του Ναυπλιακού Συναγερμού και των παραφυάδων της. 10 χρόνια, 10 μέτρα το χρόνο, καλά είναι... Ποιο γεφύρι της Άρτας; Εδώ μιλάμε για τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας! Περίμενε κι εσύ κανά δυο εκλογές ακόμα. Α, μπαααα πολύ παράξενος έχεις γίνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. γεια σου φίλε...γαμώ τα ονόματα έχεις.

   Διαγραφή
  2. Μπα το βαρέθηκα. Λέω να αλλάξω. Θα το κάνω Άλκης Πετίνης, τι σου λέει;

   Διαγραφή
  3. απλά όχι...αν δεν το θές βέβαια...δώστο μου. το ζηλεύω.

   Διαγραφή
  4. Κοίταξε εγώ στο δίνω. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσω και τους υπόλοιπους της ομάδας που χρησιμοποιούμε το ίδιο ψευδώνυμο ;-)

   Διαγραφή
 2. βασικά έγιναν κάποια ατυχήματα την περίοδο που λειτούργησε δοκιμαστικά, ένα εκ των οποίων σοβαρό, και απ΄ ότι φαίνεται η δημαρχάρα μας διστάζει να πάρει τη μπειζ λαιν και να τον ξανανοίξει..η πολεοδομία απ' όσο ακούγεται ζητάει φανάρια για την έγκριση της λειτουργίας του..

  ίσως δυστυχώς χρειάζεται να χυθεί και άλλο κωλοπλένικο αίμα για να στεριώσει το τοπικό μας γιοφύρι..

  ας βάλει και ο κόουτς μας αν διαβάζει το μπλογκ των αυτόχθονων ένα εναλλασσόμενο φανάρι και μια ράμπα επιβράδυνσης στο ύψος του στρατοπέδου..γιατί όταν θα μπεί κάτω απο τις ρόδες κανα φανταράκι που βγήκε κλεφτά να πάρει τσιγάρα και κανα πιτογυρο τότε θα κρεμάμε πανο και θα παρακαλάμε να κλείσει το στρατόπεδο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μα παρακαλάμε ήδη...χιχιχιχιχιχιχιιχιχιχι!!!

   Διαγραφή
 3. Δηλαδη τώρα τα βάζουμε και με τη δημαρχάρα μας?? Πόσα χρόνια σου βάζουνε φανάρια και εσύ ανικανοποίητε κολωπλένη φίλε αδυνατείς να τα μάθεις? Όχι, δεν είναι βαθύ πράσινο, είναι πορτοκαλί, σημαίνει κόψε λίγο ταχύτητα.... Στην Άργους βάλανε δεν ήθελες, στην Ενδεκάτη βάλανε δεν ήθελες.... Τώρα θες και λεωφόρο. Ε, πώς θα γίνει αυτό? Μάθε τη σήμανση που σου λέει ο άνθρωπος, θα τη βάλουνε και ως φυσική εξέλιξη του πολιτισμού της ανθρώπινης φυλής, τσουπ, θα φτιαχτεί και ο δρόμος. Όχου... πρωί-πρωί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δείξε λίγη πίστη στο σύστημα Ναυπλιώτη. Να αφήσουν οι άνθρωποι δηλαδή τα σκοτεινά αθηναϊκά κέντρα εξουσίας και τα βαριά νομικά οπλοστάσια, να ασχολούνται πάλι με ποδηλατόδρομους, σοκάκια, πλακοστρώσεις και σωλήνες... Πουθενά δε μας βρίσκεις εμάς τους ψηφοφόρους ρε συ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εσύ γιατί δεν γράφεις στο παλαμπούρτζι μου λες?

   Διαγραφή
 5. Αφού δεν ανοίγει που δεν ανοίγει μήπως να βάζαμε καμία μπασκετούλα? Μία παιδική χαρά? Ένας κυκλικός ποδηλατόδρομος για προπόνηση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βασικά είναι ψιλογνωστό κι έχει γραφτεί και παλιότερα πως ο δρόμος δεν ανοίγει γιατί πολύ απλά οι δημαρχάρες δεν έχουν αποπληρώσει τον εργολάβο....
   Κι Αυτός με την σειρά του τσαμπουκαλεύεται και δεν τον παραδίδει αν δεν πάρει τα γκαφρά πρώτα.
   Απλά,καθημερινά προβλήματακια.Τίποτε παραπάνω.

   Διαγραφή
  2. δεν πάμε να τον ανοίξουμε μόνοι μας;

   Διαγραφή
  3. μπασκετούλα είναι καλή ιδέα...θα αρέσει και στο δήμαρχο...

   Διαγραφή
 6. Είμαστε μία οικογένεια που προσπαθούμε να μετακινηθούμε και να κάνουμε τις δουλειές μας στη πόλη με ποδήλατο. Παρακαλώ αναρτήσετε ένα κείμενο γιά το πόσο καθυστερημένα είναι τα μυαλά Δημάρχου και άλλων βλαχοσυμβούλων αρχιτεκτόνων και παλαιοκομματαρχών που μία τόσο ωραία πόλη γιά να τη περπατήσεις πρέπει να περνάς από τσιμεντένια τοιχεία αναμεσα απο αυτοκίνητα με κωλο νεο-ελληνες που μιλάνε στο κινητό οδηγώντας και γενικά κινδυνεύει η ζωή μας... Αυτό το καθημερινό μαρτύριο περνάμε εμείς οι αρτιμελείς σκέψου οι συμπολίτες με ειδικές ανάγκες!!! Θα μου πεις σκοτίστηκαν Κατα τα άλλα βγαίνουν στα τοπικά κολο κάναλα και απαγγέλουν εμετικούς διθύραμβους γιά το έργο που επιτέλεσαν και επιτελούν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. συμφωνώ και επαυξάνω....και γώ ποδηλάτης είμαι και τα ζώ. σου υπόσχομαι να συνεχίσω την κυκλοφοριακή κατακραυγή μου...το κάνω συχνά.

   Διαγραφή
 7. μηπως να κανουμε και φωτογραφικη αναρτηση για να τα βλεπουν ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κωστούρος Δημήτρης30 Νοεμβρίου 2012 - 10:33 π.μ.

  Πολύ θα ήθελα να συμμετέχω στο διάλογο με τη δική μου προσωπική πρόταση για το κλειστό κομμάτι της Χαριλάου Τρικούπη. Βέβαια υπάρχουν και κάποια σχόλια που δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με χιουμοριστική διάθεση. Παραθέτω ένα απόσπασμα : "Είμαστε μία οικογένεια που προσπαθούμε να μετακινηθούμε και να κάνουμε τις δουλειές μας στη πόλη με ποδήλατο. Παρακαλώ αναρτήσετε ένα κείμενο γιά το πόσο καθυστερημένα είναι τα μυαλά Δημάρχου και άλλων βλαχοσυμβούλων αρχιτεκτόνων και παλαιοκομματαρχών που μία τόσο ωραία πόλη γιά να τη περπατήσεις πρέπει να περνάς από τσιμεντένια τοιχεία ανάμεσα απο αυτοκίνητα με κωλο νεο-ελληνες που μιλάνε στο κινητό οδηγώντας και γενικά κινδυνεύει η ζωή μας..." Αν θέλει ο ανώνυμος να έρθει να με βρει να τα πούμε. Αν και πιστεύω ότι δεν θα μπορώ να τον καταλάβω με το καθυστερημένο μου μυαλό.Τελικά το Ανώνυμος θα γίνει κανονικό επώνυμο σε λίγα χρόνια θα έχουμε Τάσος Ανώνυμος , Νίκος Ανώνυμος κλπ κλπ.
  Α. Σε ότι αφορά το θέμα. Αγαπητό palapalamidi συγγνώμη palabourtzi σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα εγκατασταθεί εργολάβος ο οποίος θα ξεκινήσει έργο που δημοπρατήθηκε πρόσφατα και θα διαμορφώσει τους κόμβους Χαριλάου Τρικούπη Αγ. Ανδριανού και Μεσσολογγίου Αγ. Ανδριανού έτσι ώστε να μειώνεται η ταχύτητα και οι διασταυρώσεις να γίνουν πιο ασφαλείς. Η αρχική μελέτη δεν προέβλεπε τέτοιες παρεμβάσεις αλλά καταλήξαμε ότι αν ο δρόμος άνοιγε χωρίς αυτές θα εγκυμονούσε κινδύνους. Τα φανάρια είναι έτοιμα από τότε που ήταν δήμαρχος ο κ. Αναγνωσταράς.
  B.Η ιδέα με τη μπασκέτα και με δύο τερματάκια για ποδόσφαιρο και μερικά κεραμίδια για "τζαμί" μου είναι προσωπικά πιο ελκυστική. Η εικόνα που έχω δει να παίζουν μπάλα παιδάκια σε μια περιοχή που ασφυκτιά από τις αντιπαροχές πραγματικά μου άρεσε.
  Όσο για σένα palabourtzi που τώρα κάνεις τον κύκλο και κουράζεσαι να σε δω όταν θα έχεις κύκλους στα μάτια από την αυπνία που θα περνάνε όλα τα γκάζια από κάτω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. βασικά σας είπα ψέμματα..δεν μένω ακριβώς στη χαριλάου τρικούπη αλλά σε πολύ κοντινή παράλληλη... απλά ήθελα να δώσω έμφαση...
   περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια του έργου. ευχαριστώ για την απάντηση.
   ομολογουμένως την περίμενα...
   τώρα για τα σχόλια ανώτατε άρχοντα της πόλεως...έτσι είναι ο δημόσιος βίος...΄δεν γίνεται αλλιώς. όπως φαντάζεστε, σε πολλά ζητήματα και για πολλά πρόσωπα, στα καφενεία και στους δρόμους της πόλης, ακούγονται πολύ χειρότερα πράγματα. απλά δεν γράφονται.

   Διαγραφή
  2. Ωστόσο αγαπητέ ευγενικέ δήμαρχε της πόλεως, δε μας λέτε γιατί δημοπρατήθηκε χώρια ο δρόμος και χώρια η διασταύρωση και μάλιστα με τόση χρονική καθυστέρηση. Ούτε γιατί έγινε μελέτη άνευ σημάνσεως, ώστε να υπάρξει και δεύτερη μετά, με σήμανση. Ούτε γιατί έχουμε έτοιμα τα φανάρια από Αναγνωσταρά χωρίς τη μελέτη. Ούτε γιατί δεν κάναμε πάρκο εκεί για τα παιδάκια και προτιμούμε ημιτελείς δρόμους. Ούτε ποιος τα ψήφισε όλα αυτά. Μήπως μπορείτε να μου τα εξηγήσετε γιατί κι εγώ την έχω μια μικρή καθυστέρηση. Και μιλάω και επωνύμως. Επίσης μιας και ασχολείστε με την πολιτική, θα έπρεπε να ξέρετε εκ των προτέρων ότι κρίνεστε, καθώς και ότι ο σεβασμός δεν πάει αξιωματικά, αλλά πρέπει να κερδιθεί. Στις μέρες μας δε, με περισσότερο κόπο. Ξέρετε έχουμε γίνει λίγο δύσπιστοι τελευταίως. Συνοπτικά, μας οφείλετε λόγω θέσης και όχι το αντίθετο. Συγχωρείστε μας και μερικά νευράκια. Ξέρετε είμαστε άνεργοι, φτωχοί και πειναλέοι ενώ εσείς απαιτείτε τους φόρους μας. Η φιλία μας δεν έχει ξεκινήσει και με τις καλύτερες προδιαγραφές.

   Διαγραφή
 9. Δήμαρχε μας παρεξηγήσατε. Αντιγράφω από το λεξικό Γ. Μπαμπινιώτη:

  Ανώνυμος: 2. (πρόσωπο) που δεν είναι δημόσιο, δεν είναι ευρύτερα γνωστό

  Εσείς το 'ανώνυμος' το μπερδέψατε με το (επίσης Γ. Μπαμπινιώτης), 3.: αυτός που δεν καθιστά γνωστό το όνομά του.

  Με λίγα λόγια σε αυτό το blog το 'ανώνυμος' έχει την σημασία κάποιου για τον οποίο η διοίκηση δεν δίνει δεκάρα, του αόρατου και άφωνου, του ταλαίπωρου, αυτού που έχει κουραστεί να ακούει... αλλά άσε, αυτή την λέξη δεν θέλω να την γράψω ως ανώνυμος αλλά ως επώνυμος για να το ευχαριστηθώ.

  Όσο για την αντιπαροχή σε παραδέχομαι - ρούμπωσες με την μία τρεις (ο ένας πρώην πλέον). Αλλά προσοχή στους αχόρταγους, εισοδηματίες οικοπεδούχους ψηφοφόρους σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και επίσης...αν γράψει κάποιος για παράδειγμα...κώστας κατσανέβας...σημαίνει πως είναι αυτός;
   δηλαδή στα σχόλια ενός μπλογκ υπάρχει ανωνυμία ούτως ή άλλως.

   Διαγραφή
 10. Κώστας Κατσανέβας30 Νοεμβρίου 2012 - 2:41 μ.μ.

  Θα σας παρακαλούσα να μην αναφέρεστε στο ατομό μου, ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος Ανωνυμίδης30 Νοεμβρίου 2012 - 2:53 μ.μ.

   Α γεια σου. Και εγώ το ίδιο ήθελα να πω.

   Διαγραφή
  2. σόρρυ κώτσο...δεν θα ξαναγίνει μανάρι μου...

   Διαγραφή
 11. Πραγματικα δεν μπορω να περιγραψω πως περιμενα διαδικτυακη παρεμβαση Δημαρχου. Online ξεκατινιασμα μεχρι τελικης πτωσης.
  Ζουμε για τετοιες στιγμες. Και εσυ εισαι ανωνυμος εγω ειμαι επωνυμος και αλλα τετοια ομορφα... Keep going...


  Υ.Γ εμενα ο δρομος μου αρεσει ως εχει. Παιζουν τα παιδακια, τα σκυλακια ολα καλα. Αν δοθει στην κυκλοφορια θα ειναι ακομα ενας δρομος που θα πρεπει να προσεχω μην με πατησει καποιος με το ακριβο αμαξι του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. θεική άποψις...πώς δεν τηνε σκέφτηκα?

   Διαγραφή
  2. Γιατί διαδικτυακό ξεκατίνιασμα (!!) Thanos; Μήπως είσαι οπαδός του Takis; Υπεράνω; Παραδοσιακός; Τα σχόλια σε ενόχλησαν;

   Δημοτικά συμβούλια δεν παρακολουθείς; Τοπικά ΜΜΕ; Δηλώσεις; Για πάρε κανένα πρακτικό για ανάγνωσμα. Θα εκπλαγείς (τα highlights κυκλοφορούν ελεύθερα και σε video).

   Άσε που όλο το πολιτικό administration της Αθήνας αναστενάζει στο facebook. Το νέο video το είδες;

   Μία ασφαλιστική δικλείδα έχει αφήσει το σύστημα για να μην τα παίξουμε (μέχρι να μας την στερήσει και αυτή) - να γράφουμε και εμείς οι πτωχοί ένα σχολιάκι για να εκτονωθούμε. Να το καταργήσουμε και αυτό; Αμαρτία. Θα έχουμε ντράβαλα και δεν έχουν αποφασίσει ότι είναι ακόμα η ώρα.

   Δήμαρχε ακολούθα την σοβαρή παραδοσιακή γραμμή επικοινωνίας. Δεν σε καταλαβαίνουν.

   (Τα σέβη μου στον πρώην και σε όλο τον ιστορικό συνδυασμό. Ειρήνη υμίν αδελφοί. Ο ήλιος λάμπει για όλους)

   Διαγραφή
 12. Θα έλεγα ότι ο "Ανώνυμος" είναι ο Χρόνης, αλλά αυτός δεν ξέρει να μπαίνει στο ίντερνετ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Δήμαρχε αντί γιά νευράκια καλό θα ήτανε να σηκώσεις τα μανίκια και να στρωθείς στη δουλειά σε ό,τι σου αναφέρουν οι πολίτες που αγανακτούν καθημερινά από τις κακοτεχνίες των διαπλεκόμενων μικροεργολάβων με τους προκατόχους σου στο αξίωμα. Και αν αμφισβητείς αυτά που σου γράφω πέρπάτησε ένα Σαββατοκύριακο στην Αρβανιτιά πρός Καραθώνα και συζήτησε με ένα πολύ αξιοπρεπή πολίτη που από ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πηγαίνει και περιποιείται τα δεντρα στο γκρεμό τα κλαδεύει σκαβει τα ποταμάκια να ποτίζονται με όπλο το μεράκι. Αφού λοιπόν τον συναντήσεις και συζητήσεις μαζί του μετά θα νοιώσεις ντροπή γιά ολα αυτά που δεν κάνεις από το αξίωμα που εσύ επεδίωξες. άνοιξε λοιπόν τα αυτιά σου και να ακούς τους πολίτες γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Εγώ συμφωνώ με τον δήμαρχο αλλά βαριέμαι να κάτσω να σας εξηγήσω το γιατί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εγώ το ίδιο. Διαφωνώ με τον δήμαρχο αλλά ανυπομονώ να μην κάτσω να σου παρεξηγήσω το γιατί.

   Διαγραφή
  2. Κοίτα να δεις σύμπτωση. Εμένα κάτι μου θύμισε ο προηγούμενος φίλος.

   Σε κάθε περίπτωση... σσσσσσσσσσστ. Ομερτά.

   Διαγραφή
 15. Για την ιστορία.
  Όταν μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο το άνοιγμα του δρόμου στην Χ. Τρικούπη κάποιοι περίεργοι, αιθεροβάμονες, μπορεί και μαλάκες για την πλειοψηφία του δήμου Ναυπλιέων, είπαν τα εξής:
  1. Αν αξίζει τον κόπο να διαθέσουμε τόσα πολλά λεφτά για αν ανοικτή ο δρόμος ή προτεραιότητα είναι να αγοραστεί ένα οικόπεδο που έχει χαρακτηριστεί πράσινο στην περιοχή ή το οικόπεδο που έχει χωροθετηθεί το 5ο δημοτικό σχολείο. Η δημοτική αρχή αποφάσισε να δώσει πολλά λεφτά για να υλοποιηθεί η πράξη αναλογισμού για να ανοικτή ο δρόμος.
  2. Καταθέσαμε τον προβληματισμό για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν με την κυκλοφορία σε αυτόν τον είκοσι δύο μέτρων πλάτους δρόμο. Ας σκεφτούμε ότι από αυτόν τον δρόμο και μάλιστα διπλής κυκλοφορίας περνούν οι περισσότεροι μαθητές για το 2ο και 5 ο Δημοτικό σχολείο.
  Στις εκλογές του 2010 έπρεπε να παρουσιάσουν έργο. Άρα άνοιξαν το δρόμο και τον κλείσαμε γιατί δεν είχε ο δήμος καμία άλλη μελέτη. Στις εκλογές του 2004 είχε ανοίξει η Χ. Τρικούπη προς τον δρόμο του Άργους μάλιστα παραμονή εκλογών.
  Αν τα λεφτά είχαν δοθεί τότε να αγοραστεί το οικόπεδο για το 5ο Δημοτικό σχολείο σήμερα θα είχε ενταχθεί για κατασκευή στο ΕΣΠΑ.
  Ένας αιθεροβάμονας που τα πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο
  Μπάμπης Αντωνιάδης
  Συγνώμη για την χωρίς φαντασία και πνεύμα παρέμβαση αλλά με ερεθίζουν κάποιες τοποθετήσεις…..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Δεν θέλω πολιτικό μηχανικό για δήμαρχο πάλι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωχ εσύ έχεις κλιση προς την αρχιτεκτονική...

   Διαγραφή
  2. φίλε δεν θέλω κουταμάρες τώρα...ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!

   ΝΤΑΞΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

   Διαγραφή
 17. Δημήτρης Κωστούρος30 Νοεμβρίου 2012 - 9:38 μ.μ.

  Αγαπητό Palabourtzi θεωρώ ότι η επιστολή ήταν στημένη για να με προκαλέσεις εγώ να απαντήσω και μετά να μου τα σούρει η dimi. Το κατάλαβα αν και με "καθυστέρηση". Γι' αυτό και αύριο δεν θα μπω όλη μέρα στο blog σου για να μάθεις. Κατάλαβες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. όλη μέρα? ε, όχι ρε δήμαρχε...αν και πιστεύω δεν θα αντέξεις...

   Διαγραφή
 18. κε Αντωνιάδη επί χρόνια στο Δήμο οι ιδέες σας βρίσκουν απέναντί σας "ξερόλες" και "κουφούς" Τους ενδιαφέρουν οι μπετονιέρες η αισθητική κακοποίηση της πόλης, η φόρτωση των αδρανών υλικών και άλλα τέτοια
  Θαυμάζω την πολύχρονη αντοχή σας περιτρυγυριζόμενος από όλο αυτό το συφερτό......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για τον Μπάμπη δεν έχω να πώ τίποτα. Αγαπάω Μπάμπη...αλλά για τη δημοτική παράταξη "η ίδια πρόταση" έχω να πώ πολλά στο μέλλον...

   Διαγραφή
 19. Δημήτρης Κωστούρος1 Δεκεμβρίου 2012 - 8:38 μ.μ.

  Δεν άντεξα και μπήκα ...Αθέτησα την υπόσχεσή μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους αναγνώστες του blog, από τους δημότες, τους συναθλητές,παίκτες ,συναδέλφους , από τον blogger , την Dimi τον Κατσανέβα κ.α. αλλά έπρεπε να το περιμένετε τι σόι αιρετός θα ήμουν αν δεν έλεγα ψέμματα ε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή