"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα εξελληνισμού αλλοδαπών (αποκλειστικό)

Έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν πως το παιχνιδάκι που έχει στηθεί τελευταία και στο νομό μας μεταξύ του κόμματος, ο θεός να το κάνει κόμμα, της Χρυσής Αυγής και των διοικήσεων των νοσοκομείων είναι καραστημένο και στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη από το αληθινό και μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα επομένως και μόνο στο Παλαμπούρτζι θα μάθετε πως ούτε η Χρυσή Αυγή επιθυμεί το αίμα των μελών της να πηγαίνει μόνο σε Έλληνες, ούτε οι διοικήσεις των νοσοκομείων επιθυμούν να το δίνουν σε όποιον έχει ανάγκη ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή θρησκείας.
Η αλήθεια είναι πως και οι δυό φαινομενικά αντιμαχόμενες πλευρές γνωρίζουν καλά πως το αίμα των Ελλήνων διοχετεύεται αποκλειστικά και μόνο σε αλλοδαπούς ασθενείς.
Το σχέδιο είναι απλό. Διοχετεύοντας αίμα ελληνικό σε αλλοδαπό,  αίμα ένδοξο, ηρωικό και πένθιμο, με την επίσημη σφραγίδα πάνω του των αγνών προιόντων της πάτριας γής, με την έγκριση 299 κατασκευαστών πλυντηρίου και το επίσημο ελληνικό barcode εξαγωγών, μετατρέπεις τον αλλοδαπό αργά και βασανιστικά σε έλληνα πολίτη.
Πειράματα σε αμερικάνικα πανεπιστήμια υπό την στενή παρακολούθηση της ομάδας Έψιλον και των Έλ, απέδειξαν πως οι αλλοδαποί που δέχονται ελληνικό αίμα αρχίζουν σταδιακά να ασπρίζουν ή να μαυρίζουν (ανάλογα), να βγάζουν τρίχες σε όλο τους το κορμί και κυρίως στο στέρνο, να φυτρώνουν χρυσοί σταυροί και καδένες στο λαιμό τους και να τραγουδάν ανεξήγητα Πασχάλη Τερζή, Άντζελα Δημητρίου και Λεπά.
Με την πάροδο του χρόνου και με την αύξηση της χορηγίας αίματος, οι αλλοδαποί αποκαλούν κάθε άνθρωπο που συναντούν μαλάκα, σκέφτονται μόνο ρεμούλες και κομπίνες, κουτσομπολεύουν ασύστολα, θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονους μιας ανώτερης φυλής της αρχαιότητας, γαμοσταυρίζουν τους θεούς τους, παρακολουθούν διαρκώς τηλεόραση σαν τα βόδια, γράφουν στα παπάρια τους τον διπλανό τους και γίνονται άσσοι στη φοροδιαφυγή. Αναπτύσσουν μια αδυναμία στη πόση καφέ, και δή τούρκικου ή φραπέ, γαμάνε αβέρτα ό,τι βρούν και πιάνουν διαρκώς τ' αρχίδια τους ή ξύνουν το πουλί τους. Επίσης γνωρίζουν άριστα την προπονητική σε κάθε άθλημα και θεωρούν πως θα ήταν μεγάλοι και τρανοί αν κάτι στραβό και άτυχο δεν είχε συμβεί στη ζωή τους.

στη μέση διακρίνεται αλλοδαπός σε πορεία  ελληνικής μετάλλαξης

Το τελικό στάδιο της μετάλλαξης των αλλοδαπών συνίσταται στην παρανοική τους ικανότητα να χωρίζονται σε αντίπαλα στρατόπεδα για αστείους ή επιφανειακούς λόγους όπως για παράδειγμα η αγαπημένη τους εθνική τραγουδίστρια, η πόλη που μένουν και η ομάδα που υποστηρίζουν. 
Μπορούν να πολιτογραφηθούν Έλληνες από τη στιγμή που γίνεται όνειρο ζωής γι' αυτούς μια θέση στο δημόσιο ή να τους πέσει το λαχείο. Έπειτα ακολουθούν σαν τα μοσχάρια ένα πολιτικό πρόσωπο ή κάποιο κόμμα που τους κοροιδεύει στα μούτρα και εντάσσονται πλέον κανονικά στο ανώτερο φυλετικά ελληνικό κοινωνικό σύνολο.
Κατόπιν όλων των προαναφερθέντων αδιάσειστων αποδείξεων είναι προφανές πως η ανταλλαγή δελτίων τύπου μεταξύ της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και της διοίκησης των νοσοκομείων του νομού, είναι μόνο στάχτη στα μάτια των ανυποψίαστων πολιτών της Αργολίδας.
Το ιδιοφυές και μυστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης έχει σαν στόχο πέρα από την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος να δώσει και μία λύση στο ζήτημα της υπογεννητικότητας της χώρας. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια επομένως σύντροφοι.
Ήταν το Παλαμπούρτζι, από  την πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου βαυαρικού κρατιδίου της Ρωμανίας. 
Καλή μας νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου