"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Όσους δεν χωνεύω, θα τους απολύσω

Σύντροφοι ιθαγενείς, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά οι μέρες που ζούμε είναι ιστορικές.
Κεί πέρα στην Αθήνα, που έχουνε μαζευτεί όλοι οι σοφοί και οι γνωρίζοντες της χώρας μας, παίρνονται αποφάσεις και ψηφίζονται νόμοι που αλλάζουν ολοκληρωτικώς τη ζωή μας και τη συμπεριφορά μας μπροστά στις νέες προκλήσεις και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το έθνος και η κοινωνία μας.
Ένας από αυτούς τους νόμους που ψηφίστηκε πρόσφατα λέει πως αν ένας δημόσιος υπάλληλος έχει δεχτεί κάποια μήνυση ή αναφορά από συμπολίτη του, εκτός υπηρεσιακών αρμοδιοτήτων του, αυτομάτως τίθεται σε αργία μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Αν και εφόσον τελεσιδικήσει εναντίον του, απολύεται!!!

το πάρτυ τελείωσε κουφάλεςΧαράς ευαγγέλια επομένως για χιλιάδες συμπολίτες μας που αρέσκονται να μηνύουν για ψύλλου πήδημα καθέναν από εμάς και ω, ποία ικανοποίησις όταν αυτή η μήνυση στερεί από τον εχθρό μας κάποιους μήνες εργασίας ή και ακόμη του στερεί το ίδιο το δικαίωμα στην εργασία.
Προσωπικά θεωρώ τον νόμο ευεργετικό. Βλέπετε είναι δεκάδες οι συμπολίτες μου που αντιπαθώ και θα γούσταρα τα μάλα να τους βλέπω να ταλαιπωριούνται, να ιδρώνουν και να με παρακαλάνε γονυπετείς για να μην τους κάνω μήνυση που ο σκύλος τους έχεσε στην αυλή μου ή επειδή τα νερά του μπαλκονιού τους λερώνουν τη τέντα μου.
Όσους δεν χωνεύω, για να μην τα πολυλογώ, θα τους απολύω. Ή τουλάχιστον θα τους κόβω μεροκάματα όσο μπορώ.
Αλλά δεν νομίζω πως θα το κάνω μόνο εγώ. Πλήθος πολιτών θα εκμεταλλευτεί τις ευεργετικές συνέπειες του νόμου και θα αδειάσει επιτέλους αυτό το σάπιο δημόσιο σύστημα από υπαλλήλους αντιπαθείς, αντιφρονούντες και αχώνευτους.
Είσαι δεξιός και δεν γουστάρεις κομμούνια στις δημόσιες υπηρεσίες; Κάνε τους μήνυση και αποτελείωσε τους οικονομικά και ηθικά. Είσαι κομμούνι και δεν γουστάρεις φασιστάκια να σου βάζουνε σφραγίδες και υπογραφές; Στείλε τους από εκεί που ήρθανε και ακόμη παραπέρα. Είσαι ολυμπιακός και σου την σπάει ο βάζελος δημόσιος υπάλληλος που σε δούλευε προχθές στη καφετέρια για τα κάλπικα πρωταθλήματα; Στο καλό και να μας γράφεις πές του. Ακούς σκυλάδικα ενώ ο γείτονας στο παίζει κουλτούρα, εντεχνούρα και άλλα ξενέρωτα ενώ βαράει μύγες σε ένα γραφείο; Βάλε του τέζα Στανίση όλη μέρα και υποχρέωσε τον να ακούει μόνο Μάκη Χριστοδουλόπουλα και Αντύπα. Αλλιώς το παιδάκι του δεν θα έχει σε λίγο καιρό ούτε βρακί ν' αλλάξει.
Είναι καιρός να ξεβρωμίσει ο τόπος από όλους τους ενοχλητικούς. Να μείνουμε μόνο εμείς οι τέλειοι και καθαροί όρθιοι στη κοινωνία. Η υγιής και άξια πλειοψηφία.
Στη πόλη μου, το Ναύπλιο, θα ήταν θείο δώρο μια τέτοια εξέλιξη. Υπάρχουν πολλοί αχώνευτοι κι ανάξιοι που μας στερούν την πρόοδο και την ανάπτυξη. Φαντάζομαι και αλλού. Η εθνοκάθαρση τώρα ξεκινά.


Υ.Γ: όποιος ισχυριστεί πως ο νόμος δεν υπάρχει, πλανάται πλάνην οικτρά. ήδη και στο νομό μας έχουνε τεθεί σε αργία υπάλληλοι για μηνύσεις άσχετες με την εργασία τους. όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, ας ρωτήσει και θα μάθει. αλλά αν δεν είναι δημόσιος υπάλληλος ή δεν ταίζεται από δημόσιο υπάλληλο, στ' αρχίδια του κιόλας.

1 σχόλιο:

  1. Καλά τους κάνουνε ρε.

    Εγώ δεν θα καρφώνω μόνο αυτούς που δεν χωνεύω, αλλά κυρίως αυτούς που χωνεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή