"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Μικρή Αγγελία

Ζητούνται αυτόχθονες γραφιάδες, νεαροί και άνεργοι κατά προτίμηση, για να είναι και ευκόλως διαχειρίσιμοι, για την δημιουργία και διαχείριση τοπικών ιστολογίων για λογαριασμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων δημάρχων στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοικήσεως. 
Οι νεαροί οφείλουν να μην έχουν σταθερό ιδεολογικό υπόβαθρο, να βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση και να παρακαλάνε τα βουλευτικά και όχι μόνο γραφεία για ένα κομμάτι ψωμί. 
Επίσης πρέπει να κατέχουν άριστα την χυδαιολογία, την υβρεολογία, τις βασικές αρχές προπαγάνδας και εξύβρισης του αντιπάλου, την μεροληπτική ενημέρωση, τον κιτρινισμό, τον λαικισμό, την λασπολογία, την πολιτική των εντυπώσεων, τον αθέμιτο ανταγωνισμό και φυσικά να είναι πιστοί στους αφέντες τους ωσάν οικιακά σκυλιά.
Δεν θεωρείται απαραίτητη η σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας, ούτε κάποιας άλλης, όπως και η ορθογραφική ακρίβεια και η ικανότητα καλαίσθητης διαμόρφωσης των ιστολογίων, γι' αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μην προσκομίσουν τα ανάλογα πιστοποιητικά ικανότητας.
Αντιθέτως υπερμοριοδοτείται η παντελής έλλειψη αυτοεκτίμησης και αξιοπρέπειας, η ολοκληρωτική κατάργηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και οποιασδήποτε άλλης πολιτισμικής αξίας. 
Αυτονόητη θεωρείται επίσης η εχεμύθεια τόσο από την πλευρά του υποψηφίου-εργοδότη όσο και από την πλευρά του εργαζομένου-υποχειρίου καθώς και η ανωνυμία κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της συνεργασίας των.
Τυχόν επιπλέον γνώση στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθότι οι μελλοντικοί δημοτικοί άρχοντες είναι μπίτι μπαστουνόβλαχοι και απαίδευτοι και δεν κατέχουν χριστό, θα εκτιμηθεί δεόντως.
Πληρωμή κατόπιν μυστικής συνεννοήσεως. 
Αποστολή βιογραφικών στο mail : palabourtzi@gmail.com
Επιμέρους πληροφορίες, γλειψίματα και άλλα σχετικά στα κατά τόπους γραφεία συγκεκριμένων  δημοτικών παρατάξεων της Αργολίδος.
Συνοπτικός πίνακας προσόντων διατίθεται σε όλα τα εν λειτουργία τοπικά ιστολόγια ιδίων στόχων και σκοπών. Δεν θα δυσκολευτείτε να τα βρείτε. Είναι πολλά. Και όπως φαίνεται, θα γίνουν περισσότερα.

2 σχόλια:

  1. Θάλασσα πλατιά, σ' αγαπώ γιατί της μοιάζεις.28 Οκτωβρίου 2013 - 7:28 μ.μ.

    Να γίνουν εκλογές, να δούμε και κανά ματς χωρίς την παρουσία των βασικών υποψηφίων διασπάθησης δημόσιου χρήματος, ρε (αθλούμενο) παιδάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές τις ημέρες κάποιοι δήμαρχοι, περιφερειάρχες και κ.λπ. βρέθηκαν στην Νυρεμβέργη(!) για συνομιλίες με διάφορους φρίτσιδες. Υπήρξε και κάποιος "δικός" μας (εκτός από τον Τατούλη?). Και εάν ναι, γιατί δεν ανακοινώνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή