"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

O αγώνας τώρα ξεκινάει!(θα δούμε αν δικαιωθεί)

Με το χρέος της ιστορικής ευθύνης που βαραίνει τους ώμους μας και ολόκληρο το εσωτερικό μας γίγνεσθαι, με την τόλμη και το θάρρος του ιερού τούτου μέρους που γέννησε ήρωες, λεβέντες και τσολιάδες και με μοναδικό σύμμαχο το ήθος, την παιδεία και τον πολιτισμό που μοιράζει απλόχερα εδώ και αιώνες αυτός ο μικρός τόπος, ο μέγας, εμείς, τα δύο πιο αντίπαλα ιστολόγια της πόλης, οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές των ναυπλιώτικων hits και views, οι αυτοκράτορες της αυτόχθονης AGB, κάνουμε την καρδιά μας πέτρα, παραμερίζουμε τις διαφορές, τις κόντρες και τις μικροψυχίες μας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης.


Ο Στόχος είναι ιερός, άγιος, αμόλυντος,  οικολογικός, εκσυγχρονιστικός, μεταμοντέρνος αλλά κυρίως δίκαιος :

Να αναδειχθεί η πόλη μας Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 και γιατί όχι για πάντα.

Από τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!!!
Όλες οι υγιείς αλλά και ανθυγιεινές δυνάμεις της πόλης πρέπει να ενωθούν κάτω από τον ίδιο σκοπό.

Εμείς, θα κάνουμε ότι περνάει από τις δυνάμεις μας το επόμενο διάστημα για να αναδείξουμε όλο το πολιτιστικό εύρος και την αρχοντιά της πόλεως μας για να καταλάβει όλος ο πλανήτης, αλλά κυρίως εμείς οι ίδιοι, οι αυτόχθονες Ναυπλιείς, πως αυτή η θέση, αυτό το υπερπολύτιμο βραβείο για τις ζωές μας, μας αξίζει δικαιωματικά.

Τίποτα όμως δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή!

Ο αγώνας τώρα ξεκινάει!Palamidi.gr
Palabourtzi.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Εύστοχη εικονογράφηση. Εμπρός Ναυπλιώτες για την νέα Μεγάλη Ιδέα! Να την πραγματώσουμε (θα βοηθήσουμε κι εμείς, "οι τσιμεντόβλαχοι" - πολύ πετυχημένος ορισμός για τους επιδρομείς-εκδρομείς του Σαβ/κου - από την Αθήνα) όπως και τις προηγούμενες φορές, Αθήνα, Θεσ/νίκη, Αθήνα 2004 κοκ. Σήμα της διοργάνωσης;... Η κάτω φωτογραφία. Άριστο δείγμα της πίστης ότι θα τα καταφέρουμε άλλη μια φορά, ήτοι θα τους γ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή