"μη με διαβάζετε όταν έχετε δίκιο" Νίκος Καρούζος (1926-1990)

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Ζητούνται νεαροί και νεαρές

Ζητούνται νεαροί και νεαρές, αυτόχθονες ιθαγενείς, ανεξαρτήτου σωματότυπου, εκπαιδευτικού ή κοινωνικού επιπέδου, ομάδας, θρησκείας και ιδεολογικής ταυτότητας για να συμπληρώσουν την εθνική λίστα αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου.

Οι νεαροί και οι νεαρές θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν τους εαυτούς τους, σε τιμή διαπραγματεύσιμη και με ευκολίες πληρωμής, στο κάθε ιδιώτη ενδιαφερόμενο που θα θελήσει να επενδύσει στο μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Απαραίτητα προσόντα για τους ενδιαφερόμενους είναι μόνο η μακροχρόνια ανεργία, το αράχνιασμα, η μούχλα, η πνευματική και σωματική εγκατάλειψη εκάστου, η έλλειψη αξιοπρέπειας και αυτοπεποίθησης, η καναπεδοποίηση  και η εγκατάλειψη της ψευδαίσθησης μιας μόνιμης εργασίας.

Επιπλέον μόρια προσφέρουν δικαιολογητικά ανθιυγεινής ζωής, μακροχρόνιας βόλτας στις παλιές καλές μυρωδιές του λιμανιού, στη σκουπιδένια παραλία της Καραθώνας, στις εισπνοές του χειμερινού πυρήνα και στην πόση του νερού της περιοχής.

Η ανθιυγεινή ζωή του υποψηφίου επιβραβεύεται με περισσότερα μόρια καθώς ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας κάνοντας πιο ευτελές άρα και φθηνότερο το προιόν αγοράς.

Μετά την αποστολή βιογραφικών και των απαραίτητων δικαιολογητικών οι επιτυχόντες (αλλά μη διοριστέοι) θα δώσουν συνέντευξη σε επιτροπή ειδικών τεχνοκρατών για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν συνείδηση της ανικανότητάς τους, της αντιπαραγωγικής προς το παρόν στάσης τους και της αναπτυξιακής πια νομιμοφροσύνης τους.

Οι επιτυχόντες της συνέντευξης θα ορίζονται και διοριστέοι στις όποιες υπηρεσίες του εκάστοτε ιδιώτη-αγοραστή τους και θα απολαμβάνουν δύο γεύματα ημερησίως άνευ πρωινού, μηνιαία δωρεάν κόμμωση, μια δωρεάν επίσκεψη σε νοσοκομείο της περιοχής, μία επίσκεψη το χρόνο σε οδοντίατρο και μια επιδότηση ενοικίου για διαμέρισμα μέχρι 50τμ.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρουν ορίζονται μόνο από τον ιδιοκτήτη τους και θα αναγράφονται αναλυτικά στην σύμβαση της αγοραπωλησίας.

Στόχος της ακριβούς αναγραφής των υποχρεώσεων του κτήματος ( νεαρού ή νεαρής) είναι η ενημέρωσή τους και η νομική προστασία των επενδυτών από αυθαίρετες και ανεύθυνες συμπεριφορές των κτημάτων τους όπως για παράδειγμα κάποιος μελλοντικός στασιασμός τους.

Με το νόμο 3896/2011 το δημόσιο απεκδύεται κάθε δικαιώματος πάνω στους επιτυχόντες και διοριστέους οι οποίοι, για την δική τους πια προστασία και ανάπτυξη,  δεν θα μπορούν ποτέ ξανά να αναμεταβιβαστούν στους πρώην αντιπαραγωγικούς εαυτούς τους.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων θα ακολουθήσει κλήρωση από τα μητρώα ανέργων της πόλης.

Αποστολή βιογραφικών και δικαιολογητικών στην διεύθυνση Κολοκοτρώνη 1 και Σταδίου, 10562, Αθήνα, ΤΑΙΠΕΔ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου